SAPPHIRE LS1200

Haar is mooi – maar niet als het op de verkeerde plaats groeit of zelfs overmating ontspruit. Lichaamsbeharing. vooral op de benen. oksels of in de intieme zone wordt vandaag de dag door veel mensen als onesthetisch ervaren. Maar de dagelijkse ontharing met scheermes, wax en ontharingscreme is vrij vervelend en soms zelfs pijnlijk. Het verlangen naar een permanent gladde, haarvrije huid zonder stoppels achter te laten is alom aanwezig tegenwoordig.

Voor de permanente ontharing zijn er inmiddels 3 verschillende systeemtechnieken vastgesteld, die het lichaamshaar ontlasten:

Gepulseerde lichte haarverwijderingsapparaten, ook bekend als IPS-SHR-apparaten, en de innovatieve diodelaser.

De innovatieve & medisch gecertificeerde SHR SAPPHIRE diodelaser zet een nieuwe technische standaard. Dankzij een effectief spotvermogen van 1200 W bij een levensduur van de applicator tot 50 miljoen pulsen, een werksnelheid tot 15 pulsen per seconde, gecombineerd met een extreem korte pulsduur van 15 tot 400 milliseconden en een gepatenteerd gasspotkoelsysteem (-10℃). is deze medische diodelaser uit Spanje de krachtigste – met medische goedkeuring.

De lasterpulsen worden op de huid aangebracht met behulp van de SHR-glijtechniek. Bij deze procedure concentreerde laserstraling via hun melaninegehalte (pigmentatie) en geven deze door aan de haarwortel, waarbij warmte wordt gegenereerd. Als gevolg van de verhitting sterven de haarwortels af en valt het haar uit. Tegelijkertijd leidt deze methode tot een matige maar eddectieve vewarming van de haarwortels direct in de subcutis over een langere periode. worden hierdoor gedeactiveerd. De SHR-diodelaser zorgt zo voor een extreem snelle, effectieve en absoluut pijnloze permanente ontharing – ook geschikt voor licht en dun haar.

  • Het meest duurzame diodelichtbron (met 50 miljoen pulsen Levensduur)
  • Maximale spotvermogen (met 1200 watt per laserpuls)
  • DEPILICE – koelsystem (met gepatenteerde gaskoeling tot -10℃)
  • Hoogste werkingssnelheid (met 15 Hz & 15 ms pulsfrequentie & duur)
  • Ook mobiel inzetbaar (door uitneembare onder behuizing)
  • Duale energievoorziening (met 2 eigen energiegeneratoren)
  • Behandelingsmethoden (Single-, Multi-, Sensitive-, Middle- & Long-Pulse)
  • 10 miljoen pulsen garantie (op het handstuk maast de toestelgarantie)

kijk naar prijs